Sparkles.fi

QUDO on perustettu vuonna 2009. Mallisto yhdistää ajattoman tyylikkyyden ja tarkkaan valikoidut materiaalit mitä kauneimmalla tavalla. 

Korkealaatuisten rannekorujen lisäksi valikoimaan kuuluu sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja ja rannekoruja. QUDO-merkki on otettu positiivisesti vastaan, mikä innosti vuonna 2014 luomaan QUDO KELLOT. Monet tuotteista valmistetaan käsin Hannoverissa. Huolellisen työn ansiosta syntyy erittäin laadukkaita koruja. QUDO korut ja QUDO kellot sopivat täydellisesti yhteen. Voit löytää loputtomasti uusia mahdollisuuksia.  

Tuotteet valmistetaan käsin kiinnittämälla yksityiskohtiin paljon huomiota  – jokainen koru on ainutkertainen! 

QUDO-koruja myydään 35 maassa ympäri maailmaa. 

VALITSE KIVI – RUUVAA KIINNI – VAIHDA KIVI

Ryhdy suunnittelijaksi ja luo omat korusi makuusi ja asuusi sopiviksi. Kiviä on  saatavissa 44 erilaista väriä ja kokoa, jotka kaikki  sopivat yhteen QUDOn sormuspohien, rannerenkaiden, kaulakorujen, nahkaisten rannekorujen ja korvakorujen kanssa. Uuden tyylin voit luoda nopeasti ja yksinkertaisesti vain kiviä vaihtamalla. Käden käänteessä saat lisättyä VAU- efektiä! Tuotteet ovat kirkkaaksi kiillotettua ruostumatonta terästä, jonka pinnalla on metallinen ionipäällyste. Yhdistelmiin lisätään parhaita tietämiämme materiaaleja – Swarovski-kristalleja, italialaista nappanahkaa, tšekkiläisiä kristalleja. Kaikki nämä yhdessä tarjoavat sinulle upean  tyylin.

Joten käytä ylpeänä, keräile intohimoisesti ja näytä upealta joka päivä!

Lisää tietoa materiaaleista, joista koruja valmistetaan:

Swarovski-kristallit

Monia palkintoja voittaneet Swarovski-kristallit ovat maailmankuuluja. Suurin osa Qudon korujen kivistä on Swarovski-kristallia. Käytämme Swarovskia, koska se vaan on maailman paras. 

Nappanahat

Nappanahat ovat pehmeitä ja upean värisiä. Kaikki Qudo-malliston nahkatuotteet ovat hienolaatuista italialaista nappanahkaa. Käytämme niitä, koska ne ovat parasta mitä saatavilla on.

14 K kullattu ionipäällystys

Ionipäällystys on kova ja kirkas. Tukimetallina käytetään kirkkaaksi kiillotettua ja  kultaa paljon vahvempaa ruostumatonta terästä. Koru on laadukas ja kaunis, mutta ei maksa liikaa –  siis järkevä vaihtoehto  muotikorujen ystävälle. 

Tšekkiläiset kristallit

Keskiajalta lähtien Böömissä valmistetut tšekkiläiset kristallit ovat olleet vuosisatojen ajan muotitietoisten suosiossa. Edelleenkin  tšekkiläiset kristallit häikäisevät kauneudellaan.

VINKKEJÄ VAIHDETTAVIEN KORUJEN KÄYTTÖÖN

  • Kiristä kivi päivittäin tiukasti ,  jotta se ei putoaisi 
  • Varmista, että kuminen asetusrengas on tiukasti kiinni
  • Tarkista vaihtaessasi, että kumirengas on paikoillaan ja vahingoittumaton.

Miten pidät korut kirkkaina ja kauniina:

  • Korut on parasta säilyttää alkuperäisessä pakkauksessa, pehmustetussa pussissa tai keräililyrasiassa.
  • On tärkeää välttää kosketusta kovien ja terävien esineiden kanssa. Kuten kaikki muutkin korut, myös nämä korut on parasta laittaa päälle pukeutumisen jälkeen ja myös ottaa pois ennen riisuutumista. Näin estetään korujen vaatteisiin tarttumista  ja muuta vahinkoa.
  • Riisu kaikki korut ennen urheilua ja uintia.
  • Hajuvedet, hiuslakka, rasvat, saippuat, voiteet, lääkkeet jne. voivat vaikuttaa ihon pH-arvoon ja siten värjätä koruja.