Sparkles.fi

Maksutavat

Maksutavat

Sparkles.fin nettikaupassa voi maksaa suosituimmilla pankki- ja luottokorteilla Stripen tai PayPalin kautta.

PANKKI- TAI LUOTTOKORTTI

Sparkles.fi hyväksyy Visan (Verified by Visa) ja Mastercardin (Securecode) luottokortit, sekä muut suosituimmat luottokortit. Luottokortilla maksaminen tapahtuu Stripen tai PayPalin kautta ja maksun suorittamiseksi tulee vain syöttää luottokortin tiedot.

ALENNUSKOODI

Alennuksen saamiseksi syötä ostoskorissa kohtaan ”Alennuskoodi” oma henkilökohtainen koodisi ja klikkaa kohtaa ”Käytä”.

TUOTTEIDEN MAKSAMINEN

Tilauksen esittämisen jälkeen pysyt kaupassa, mutta maksunvälittäjänä toimii Stripe tai PayPal. Kaikki luottokorttitietosi jäävät Stripen tai PayPalin järjestelmään eikä niitä välitetä kauppiaalle. Luottokorttitietojen kysymiseen käytetään SSL -protokollaa, MasterCard SecureCodea ja Verified by Visaa.

  1. Syötä nimesi, luottokorttisi numero, voimassaoloaika ja CVV (Card Verification Value).
  2. Maksun aikana sinulle saatetaan kuvata kansainvälisten Internet-ostojen turvajärjestelmän kautta henkilökohtainen tervehdysviesti ja sinun tulee syöttää salasana. Sinun tulisi jokaista ostosta tehdessäsi tarkistaa, että henkilökohtainen tervehdysviestisi on sama, kuin minkä olet syöttänyt. Jos tervehdysviesti on väärä, älä syötä salasanaasi!
  3. Sinulle kuvataan vastaus maksun onnistumisesta tai epäonnistumisesta. Kun olet vahvistanut maksun, kauppias saa ilmoituksen maksusta. Jos maksu onnistuu, varataan vastaava summa kortiltasi.
  4. Sinut suunnataan takaisin Sparkles.fin sivustolle, jossa voit nähdä esittämäsi tilauksen laskun.

Kun maksu on onnistunut, varataan vastaava summa luottokortiltasi heti, tilauksesi tulee järjestelmäämme ja sitä aletaan käsitellä.